8 d’abril del 2008

Anàlisi del navegador Flock

El navegador Flock, de recent creació, es defineix a ell mateix com el navegador de la web social (web 2.0). A més de les opcions ja conegudes de qualsevol navegador, Flock incorpora eines que faciliten la publicació de continguts, l'accés a canals informatius, la participació en comunitats...
Donat que una part important dels continguts de l'assignatura es relacionen amb el Web 2.0 es proposa la realització de l'exercici següent:
  • Individual. Descàrrega (es pot descarregar en català, castellà...) i instal·lació de Flock al vostre ordinador de casa. Exploració individual durant algunes hores de les noves possibilitats que incorpora aquest navegador prenent nota de diversos detalls sobre les opcions més destacades.
  • Grup. Posada en comú de les anotacions personals i anàlisi conjunt del navegador compartint les descobertes fetes a la fase individual. Elaboració d'una entrada del bloc de grup que amb el nom Anàlisi del navegador Flock. Es presentarà l'anàlisi complet fet pel grup. En aquesta anàlisi es recomana incloure també una descripció de les possibilitats de personalització del navegador.