12 de març del 2007

5. Del web 1.0 al web 2.0 (segona part)

Segona part: treballem ara la web 2.0, el concepte principal a tenir en compte serà el de prosumer (acrònim de productor+consumidor).
a) Cal completar el lloc web amb una llista de conceptes dels següents articles: article de David Casacuberta sobre web 2.0, article de Tim O'Reilly "¿Qué es la Web 2.0?"
La llista de conceptes es treballa en grup, a través un forum del blink. Es publiquen els conceptes decidits per tot el grup.
b) Fer una crònica de les jornades Blanquerna de comunicació en el bloc del grup, amb text, fotografies i videos. Cada membre del grup ha de fer una entrada al bloc, com a mínim un cop al dia mentre duren les jornades (individual). També s'ha d'editar el blogroll amb enllaços relacionats amb els temes de les jornades (en grup).
Uns dels objectius principals d'aquesta part és treballar de manera pràctica el tema de les xarxes socials en base a hipervincles, característic del web 2.0

Bibliografia
CASACUBERTA, D. "Gestión cultural y TIC: una perspectiva desde la web 2.0". A: e-Cultura, les noves tecnologies aplicades a la gestió de la cultura. Barcelona: APGCC, 2007. pp. 73-84

Exemple
Un clip de vídeo: Píxar?